COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Hvidovre den 24. maj 2018

KLS PurePrint A/S (KLS) behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling. Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Databehandleraftale
Til de kunder, hvor vi optræder som databehandler, har vi udarbejdet denne Databehandleraftale.

Cookies
For at udvikle og forbedre vores hjemmesider og måle trafik på siderne, indsamler vi automatisk statistisk information i anonymiseret form om brugen af vores hjemmeside. En del af disse oplysninger indsamles gennem brug af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed med det formål at følge dit besøg og at genkende din enhed, når du besøger vores hjemmeside igen. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus og spreder heller ikke skadelig software.

Vi anvender Google Analytics samt Leadfeeder til webstatistik. Google Analytics og Leadfeeder giver os anonymiseret statistisk information om hjemmesidens brugere. Google Analytics og Leadfeeder behandler IP-adresser og oplysninger fra cookies, så vi ved, hvor mange sidevisninger vi har, antallet af brugere, hvilke browsere brugerne anvender, og i hvilket land, by eller region brugerne befinder sig.

Somme tider indlejrer vi billed- og videoindhold fra hjemmesider som YouTube. Derfor kan du blive præsenteret for cookies fra disse hjemmesider, når du besøger en side med indlejret indhold. Vi kontrollerer ikke udbredelsen af disse cookies. Du bør undersøge den relevante tredjeparts hjemmeside for mere information om deres brug af cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller Google Analytics eller Leadfeeder) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af hjemmesides indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, foretager køb via hjemmesiden eller benytter dig af vores services generelt.

Fra vores hjemmeside er det typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil behandles desuden: Navn, arbejdsplads, stilling, telefonnummer, e-mail, adresse og tilmeldelsesdato, samt evt. betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Normalt får vi oplysningerne direkte fra dig, men i nogle tilfælde får vi også oplysninger fra samarbejdspartnere, f.eks. hvis dit samtykke til deres markedsføringsvilkår kan medføre tilmelding til vores nyhedsbrev.

Formål
Oplysningerne bruges som led i virksomhedens aktiviteter til at identificere dig, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af vores hjemmeside, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til at optimere vores services og indhold og målretning af annoncering, hvis vi benytter os af dette.

Vi benytter herudover Mailchimp til opbevaring og behandling af data i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev. Mailchimp behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til tilmelding til KLS’ nyhedsbrev.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kls@kls.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret.

Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside.

Udgiver og dataansvarlig
KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42A
2650 Hvidovre
Telefon: +45 36342900
E-mail: kls@kls.dk