MASKBAG

DET BÆREDYGTIGE OMSLAG TIL DIT MUNDBIND

Derfor skal du bruge MaskBag

Mange er i tvivl om, hvad de skal gøre ved deres mundbind, hvis de skal gemme det efter kortvarigt brug.

Et omslag i karton har en fordel frem for at lægge det i lommen eller i en plastpose, hvor der er større risiko for at yderside og inderside kommer i berøring med de samme flader og dermed får overført virus til dine hænder eller indersiden af mundbindet, næste gang det tages i brug.

I et karton omslag tørrer corona virussen også hurtigere ud end hvis den er lukket inde i en mere lufttæt løsning som en plastpose, som bevarer fugten.

Du kan nemt have Maskbag i lommen eller i tasken.

Maskbag er den hygiejniske løsning

Maskbag er en bæredygtig og hygiejnisk løsning, udviklet i Schweiz. Den er udviklet så den er nem at bruge og opbevare, og så sikrer den, at du ikke rører ved ydersiden af mundbindet, som kan være inficeret med corona smitte. Den åbne konstruktion gør, at mundbindet får luft, hvorved virussen kan udtørre.

Sundhedsstyrelsen siger

Industrielt fremstillede mundbind er engangsprodukter, der skal udskiftes når de bliver våde, snavsede eller berøres, da de bliver mere gennemtrængelige og kan miste deres effekt. Efter anvendelse skal de som udgangspunkt smides ud. Det anbefales derfor, at man undgår at tage samme mundbind af og på flere gange.

Mundbind kan dog genanvendes efter kortvarigt brug, fx kan det genanvendes, hvis man skal køre et enkelt stop med bussen, på en shoppetur, hvor man skal ind i flere butikker, i frikvarter og pauser på uddannelsesinstitutioner eller på et enkelt restaurant besøg, når man kortvarigt skal rejse sig fra sin plads. Det bør opbevares beskyttet og i en plasticpose, en taske eller lomme, når det ikke bruges, og bør ikke placeres på et bord eller en stol. Det skal efterfølgende bortskaffes i en skraldespand.

Vi anbefaler, at man altid følger og læser sundhedsstyrelsens anbefalinger.

 

Maskbag er bæredygtig

Maskbag er fremstillet så miljørigtigt som muligt. Den er Cradle to Cradle certificeret hvilket er din garanti for, at produktet hverken forurener eller bruger jordens begrænsede ressourcer, men derimod indgår i naturens egen cyklus. Det sikrer også, at den er produceret under så miljøvenlige forhold som muligt.

Maskbag er desuden produceret CO2 neutralt udelukkende ved brug af vindenergi.

 Træet til kartonen kommer fra bæredygtigt FSC skovbrug i Europa. Det betyder, at der er styr på oprindelsen, og det sikres samtidig, at der ikke fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere.

Maskbag kan bortskaffes som alm. papir.

Få din egen Maskbag til dine kunder eller ansatte

Det er muligt at få masken produceret med eget logo og design ved min. 500 stk.

MaskBag er en enestående mulighed for at vise kunder eller medarbejdere, at I udviser samfundssind på en bæredygtig måde. 

PRODUKTER

SE VORES VARIANTER OG KØB DEM LIGE HER

Design A

MaskBag omslag
Fra 5,50 kr. pr. stk.

 

Design C

MaskBag omslag
Fra 5,50 kr. pr. stk.

Design B

MaskBag omslag
Fra 5,50 kr. pr. stk.

 

Design D

MaskBag omslag
Fra 5,50 kr. pr. stk.

SÅDAN FUNGERER DET

 

  

FOLD SIDERNE OP

 

  

LÆG MASKEN IND MED YDERSIDEN NEDAD

 

 

 FOLD DEN ENE SIDE (A) – SIDEN MED IKONET FOR MUNDBIND

 

LUK DEN ANDEN SIDE (B) – MED IKONET FOR MUNDBIND STREGET OVER

KAN VI HJÆLPE?

Vil du vide mere om muligheder, produkter, bæredygtighed, Cradle to Cradle eller andet, så ring til os eller udfyld formularen, så kommer vi hurtigt tilbage til dig.

 

KLS PUREPRINT

KLS PurePrint har en ambition om at være verdens grønneste og mest bæredygtige trykkeri. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af den cirkulære tankegang, Cradle to Cradle og FN's Verdensmål.

 

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42 A
2650 Hvidovre
KLS@KLS.DK
0045 3634 2900
CVR 13918783

KLS PurePrint A/S
Bjørnholms Allé 22
8260 Viby J
BEH@KLS.DK
0045 2445 0535
CVR 13918783

TAG FAT I OS

Vi trykker alt i Danmark, på vores trykkeri i Hvidovre. Derudover har vi en afdeling i Aarhus. Vi kommer gerne og fortæller mere om vores produkter – og om hvordan vi kan gøre en forskel.

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret via vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi 4-5 gange om året sender inspiration og cases.

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage