VIND Morgenthaler plakat: Klima Janteloven

Anders Morgenthaler skrev selv på Facebook - og vi kan ikke sige det bedre selv:

”Hvis du er bekymret for klimaet og forsøger at omlægge dine vaner, så bliver du sikkert også latterliggjort/hånet/angrebet/truet. Fornyeligt fik klima-aktivisten Marie Chimwenwe Degnbol en tur gennem mediemøllen, da hun blev interviewet til TV Lorry og Politiken, om hende og hendes families beslutning om ikke at flyve på ferier før der findes en grøn løsning.

Marie gik efterfølgende alle kommentarer på diverse sociale medieopslag igennem, og fik øje på et velkendt mønster, der er tale om en Klima-JanteLoven.

Jeg oplever det samme på næsten daglig basis. Så vi har sammenlignet kommentarer, kogt udbrud, vrede og påståelighed ned til 10 styks essens. Og i dag er vores Klima-Jantelov blevet trykt i Politiken.

Den er til alle jer der vil den store omstilling, til alle jer der omlægger jeres vaner, til alle jer der samles i fællesskaber der kæmper for en ny dagsorden. Husk du er ikke alene når du forsøger at gøre en forskel!

Du må dele den lige så tosset du vil så længe du husker at tagge Marie Chimwemwe Degnbol og mig.”

Da plakaten skulle trykkes, valgte Anders at få den trykt bæredygtigt og Cradle to Cradle certificeret hos KLS PurePrint.

Anders Morgenthaler stiller 10 plakater til rådighed, som du kan vinde. Plakaten er i A1 format – 594 × 841 mm.

Deltag i konkurrencen herunder. Deadline er d. 26. februar, hvor vinderne bliver fundet.

Kan du ikke vente så længe, kan plakaten købes her.

Fornavn*

Efternavn*

Din e-mail*

Firma

Anders Morgenthalers plakat om Klima-Janteloven