Kort nyt fra KLS PurePrint

FN’s Verdensmål – plakater og store terninger

Vi har oplevet en stor succes med vores Verdensmål terninger, som bruges af mange virksomheder, kommuner og organisationer. Også mange skoler har bestilt. Vi hører, at de fungerer rigtig godt, dels som blikfang og signal for arbejdet med Verdensmålene, dels som arbejdsredskab, når der arbejdes med målene. I samarbejde med Verdens Bedste Nyheder og Udenrigsministeriet tilbyder vi nu også en fin plakat med alle de 169 delmål. Og vi kan ligeledes levere store terninger, helt op til 80 cm.

Se mere på www.17verdensmål.dk

Island ønsker at shoppe ansvarligt

Kasper Larsen fra KLS PurePrint var Keynote Speaker på Festa’s konference om bæredygtighed i Reykjavik på Island, hvor interessen for bæredygtighed er mindst lige så stor som i Danmark. En ny undersøgelse viser, at islandske forbrugere foretrækker at skifte til et socialt ansvarligt firma.

Se interviewet med Kasper på Islands Channel 2 – delvist på islandsk! http://www.visir.is/k/bfecf94e-a4a6-40e3-91ba-d02acfd5ef1e-1547754083201?fbclid=IwAR3v2_NTXw_Ka8LSzDEyoj9kb4H-fygDSqn7BDQ6mQpn0b9h52NrtWu6hu4

Nu også medlem af FSC

Vi har i mange år været certificeret til brug af FSC papir fra bæredygtigt skovbrug. Når vi som forbrugere eller virksomheder vælger FSC, er vi med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Vi støtter de skovejere, der har valgt at drive skoven med respekt for mennesker og natur.

Vi har nu besluttet os for også at blive medlem af FSC Danmark, fordi vi gerne vil være med til at støtte det rigtig gode arbejde som FSC udfører for en mere bæredygtig verden.

10 års CO2 jubilæum!

I år er det 10 år siden, at KLS PurePrint blev 100 % CO2 neutrale – som det første trykkeri i Skandinavien. Og vi har ikke hørt om andre trykkerier der er kommet til siden. Nogle af midlerne har været udelukkende at bruge vedvarende energi – vi har egen vindmølle i Hvidovre - samt at køre i elbiler. Sidste år opnåede vi desuden den højeste udmærkelse inden for Cradle to Cradle inden for energi – Platin. Som den kun tredje af ca. 600 Cradle to Cradle virksomheder i verden. Det er vi faktisk lidt stolte af.

Cradle to Cradle bliver mere og mere anerkendt

Tredjeparts anerkendelse af Cradle to Cradle Certified ™ produktstandarden vokser. Flere og flere førende mærker, organisationer og bæredygtighedsstandarder anerkender Cradle to Cradle Certified ™ som en foretrukken produktcertificering. Blandt dem er Walmart, Amazon, Rabobank og Walgreens/Boots Alliance som nogle af de nyeste. Samtidig har verdens måske førende organisation inden for bæredygtighed, Ellen MacArthur Foundation, indgået et samarbejde med Cradle to Cradle om at tilføje nye cirkulære læringsmoduler til Ellen MacArthur Foundation's Circular Design Guide.

Kursus i bæredygtig emballage

Forbrugerne har et øget fokus på emballage og især plast. Det kan være svært at finde hoved og hale i de mest bæredygtige emballageformer og fremtidens krav. Derfor har vi valgt at udbyde et halvdags kursus i bæredygtig emballage. Vi vil på kurset gennemgå de overordnede tendenser i omstilling til mere bæredygtig emballage, samt de lovgivningsmæssige ændringer der er på vej for at sikre en øget genanvendelse af emballagen og mindre miljøpåvirkning fra emballage. Vi vil gennemgå de forskellige emballagetyper og materialer og deres påvirkning på miljøet – både som det foregår i dag og det vi må forvente af fremtidens emballage løsninger. Der vil være fokus på karton og papirbaseret emballage samt plast. Cirkulær økonomi vil også blive berørt kort. Kontakt os hvis du har lyst til at høre mere.