MaskBag Design C

DKK43,50DKK550,00 inkl. moms

Maskbag er en bæredygtig og hygiejnisk løsning, udviklet i Schweiz. Den er udviklet så den er nem at bruge og opbevare, og så sikrer den, at du ikke rører ved ydersiden af mundbindet, som kan være inficeret med corona smitte. Den åbne konstruktion gør, at mundbindet får luft, hvorved virussen kan udtørre.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Mange er i tvivl om, hvad de skal gøre ved deres mundbind, hvis de skal gemme det efter kortvarigt brug.

Et omslag i karton har en fordel frem for at lægge det i lommen eller i en plastpose, hvor der er større risiko for at yderside og inderside kommer i berøring med de samme flader og dermed får overført virus til dine hænder eller indersiden af mundbindet, næste gang det tages i brug.

I et karton omslag tørrer corona virussen også hurtigere ud end hvis den er lukket inde i en mere lufttæt løsning som en plastpose, som bevarer fugten.

Du kan nemt have Maskbag i lommen eller i tasken.

Maskbag er den hygiejniske løsning

Maskbag er en bæredygtig og hygiejnisk løsning, udviklet i Schweiz. Den er udviklet så den er nem at bruge og opbevare, og så sikrer den, at du ikke rører ved ydersiden af mundbindet, som kan være inficeret med corona smitte. Den åbne konstruktion gør, at mundbindet får luft, hvorved virussen kan udtørre.

Sundhedsstyrelsen siger

Industrielt fremstillede mundbind er engangsprodukter, der skal udskiftes når de bliver våde, snavsede eller berøres, da de bliver mere gennemtrængelige og kan miste deres effekt. Efter anvendelse skal de som udgangspunkt smides ud. Det anbefales derfor, at man undgår at tage samme mundbind af og på flere gange.

Mundbind kan dog genanvendes efter kortvarigt brug, fx kan det genanvendes, hvis man skal køre et enkelt stop med bussen, på en shoppetur, hvor man skal ind i flere butikker, i frikvarter og pauser på uddannelsesinstitutioner eller på et enkelt restaurant besøg, når man kortvarigt skal rejse sig fra sin plads. Det bør opbevares beskyttet og i en plasticpose, en taske eller lomme, når det ikke bruges, og bør ikke placeres på et bord eller en stol. Det skal efterfølgende bortskaffes i en skraldespand.

Vi anbefaler, at man altid følger og læser sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Maskbag er bæredygtig

Maskbag er fremstillet så miljørigtigt som muligt. Den er Cradle to Cradle certificeret hvilket er din garanti for, at produktet hverken forurener eller bruger jordens begrænsede ressourcer, men derimod indgår i naturens egen cyklus. Det sikrer også, at den er produceret under så miljøvenlige forhold som muligt.

Maskbag er desuden produceret CO2 neutralt udelukkende ved brug af vindenergi.

Træet til kartonen kommer fra bæredygtigt FSC skovbrug i Europa. Det betyder, at der er styr på oprindelsen, og det sikres samtidig, at der ikke fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere.

Maskbag kan bortskaffes som alm. papir.

Yderligere information

Antal

3 stk. – 43,50 kr. – 14,50 kr. pr. stk, 5 stk. – 61,25 kr. – 12,25 kr. pr. stk, 10 stk. – 97,50 kr. – 9,75 kr. pr. stk, 25 stk. – 193,75 kr. – 7,75 kr. pr. stk, 50 stk. – 325,00 kr. – 6,50 kr. pr. stk, 100 stk. – 550,00 kr. – 5,50 kr. pr. stk

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage