Grafiske produkter

KLS PurePrint tilbyder tryk og færdiggørelse af alle grafiske produkter. Vi har i mange år været garant for produktion af grafiske produkter af høj kvalitet til gode priser, baseret på en omfattende produktion samt færdiggørelse inhouse, herunder produktion fra rulle samt eget bogbinderi.

Så er der behov for brochurer, bøger, flyers, hæfter, håndbøger, indlægssedler, kalendere, kataloger, magasiner, omslagsmapper, plakater eller andre produkter, er vi klar.

Pureprint

100 procent bæredygtige tryksager
Med PurePrint får du produkter, der er Cradle-to-Cradle-certificerede og miljøneutrale. De indeholder ingen skadelige kemikalier eller tungmetaller, og når de bliver nedbrudt indgår de komplet i naturens eget kredsløb. Hvis du har lyst, kan du spise dem – selvom vi af kulinariske årsager ikke anbefaler det. Du kan få alle offset-produkter som PurePrint, bl.a. foldere, brochurer, notesbøger, magasiner og årsrapporter, og vi arbejder konstant på at udvide sortimentet.

Frøpapir

Papir der kan plantes
Din markedsføring og dit budskab kan få et rigtig langt liv med vores frøpapir. Og dine kampagner, invitationer m.v. kan skabe nyt liv. Bogstaveligt talt. Mellem to lag bionedbrydeligt papir placeres frøene, og papiret limes sammen. Så kan selve produktet/kortet plantes – eller man kan prikke den lille rondel med frøene ud. Det betyder, at dine budskaber kan plantes og blive til blomster, træer, urter eller grønsager.

Digitalt

Digitalt print
Med digitalt print fra KLS PurePrint får du høj kvalitet, selvom oplag og priser er små. Området udvikler sig konstant, og KLS PurePrint er på forkant med udviklingen, så du er garanteret moderne og opdaterede løsninger på dine mindre oplag.

Produktionen finder sted både i vores eget grafiske hus hos KLS PurePrint og hos en række udvalgte samarbejdspartnere, der har specialiseret sig i konkrete aspekter af digitalt tryk. Kombinationen af vores erfaring og et professionelt netværk betyder, at du kan få samtlige opgaver løst hos KLS PurePrint uanset formatets størrelse og oplag.

Emballage

Bæredygtig emballage
Få komplet bionedbrydelig emballage med KLS PurePrint. Vi producerer bæredygtig emballage af højeste kvalitet som samtidig er komplet fri for skadelige stoffer, kemikalier og tungmetaller. Det betyder, at du får miljøvenlig emballage, der indgår i naturens eget kredsløb – modsat andre typer emballage.

DEKORATION OG SKILTE

Skilte og dekorationer til enhver lejlighed
Få iøjnefaldende og fremtrædende butiksskilte, dekorationer og pyloner med KLS PurePrint. Skal du bruge standardformater til reklamesøjler? Eller måske har du en speciel dekorationsopgave, du skal have løst – f.eks. til en bil eller en facade? Uanset hvad du skal dekorere, kan KLS PurePrint hjælpe dig.

Rollups

Bæredygtige udstillinger
Du får nemt og elegant din budskab ud i en butik eller på en messe ved hjælp af en roll-up. Men ofte bliver de kun brugt én gang. For selvom man kan skifte banneret, er det ofte nemmere blot at bestille en helt ny roll-up og lade den gamle samle støv på lageret. Hos KLS PurePrint tror vi på cirkulær økonomi, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at ændre det mønster. Derfor kan du leje din roll-up hos os. Når du er færdig med den, sender du den retur til KLS PurePrint i den medfølgende transportkasse, og når du skal bruge en ny roll-up med et nyt budskab, sender vi dig en ny.

Tasker

Minimer mængden af affald ved at give dine roll-ups og bannere nyt liv. KLS PurePrint tilbyder at genanvende dem ved at omdanne dem til produkter i høj kvalitet. Når f.eks. reklamebannere ikke skal anvendes mere, tager vi imod dem og laver dem om til unikke produkter med en historie. Vi genskaber værdien i en ny form, med en ny funktion. Alle produkter er unikke og laves af genbrugsmaterialer.

Stenpapir

Papir lavet af sten
Stenpapir er lavet af knust kalksten. Det er stærkt og vandtæt, men blødt og lækkert at røre ved.
Det har aldrig set skyggen af et træ, og det koster ikke en dråbe vand at producere. Stenpapir er et bæredygtigt alternativ til almindeligt træpapir.

Produktet er Cradle-to-Cradle certificeret og er dermed oplagt til opgaver, hvor bæredygtigheden har høj prioritet. Papirets tekniske egenskaber, herunder at det ikke påvirkes af vand, gør det meget velegnet til bykort, vandrekort og andre produkter, som skal bruges ude i naturen.