Dekoration og skilte

SKILTE OG DEKORATIONER TIL ENHVER LEJLIGHED

Få iøjnefaldende og fremtrædende butiksskilte, dekorationer og pyloner med KLS PurePrint. Skal du bruge standardformater til reklamesøjler? Eller måske har du en speciel dekorationsopgave, du skal have løst – f.eks. til en bil eller en facade? Uanset hvad du skal dekorere, kan KLS PurePrint hjælpe dig. Vi håndterer hele processen og tilbyder totalløsninger, der giver dig overblik og kompetent assistance fra start til slut. Vores grafiske eksperter sikrer, at din dekoration opnår den største visuelle effekt, og at budskabet er tydeligt og iøjnefaldende. Og vores trykkere og montører gør den til virkelighed.

Bæredygtigt kopipapir

Du kan få bæredygtigt genbrugskopipapir.

Papiret fås i to varianter (hvid ISO 100 og hvid ISO 80), og begge typer har gode kopiegenskaber både i laser- og inkjet-printere og i sort/hvid og farve.

Ønsker du at købe bæredygtigt kopipapir, så tag fat i din kontakt hos KLS PurePrint og bliv oprettet i vores Webshop.

Evolution White – bæredygtigt hvidt kopipapir

Et miljømæssigt unikt multifunktionspapir, produceret af genbrugspapir. Fine kopiegenskaber og godt trykresultat i alle kontormaskiner, laser, inkjet og fax, i både farve og sort/hvid. Eksklusiv ISO 100 hvidhed som giver dine udskrifter perfekt kontrast.

Format: A4
Farve: Hvid (ISO 100)
Vægt: 80 g / m²
Materiale: 100% genbrugspapir
Indhold: 500 ark pr pakke

Pris fra 35,-/pakke

TrendWhite – bæredygtigt prisgunstigt kopipapir

TrendWhite er oplagt som dagligt bæredygtigt kopipapir. Papiret er produceret af 100 % genbrugspapir. Fine kopiegenskaber og godt trykresultat i alle kontormaskiner, laser, inkjet og fax, i både farve og sort/hvid. ISO 80 hvidhed med en flot mat knækket hvid overflade.

Format: A4
Farve: Hvid (ISO 80)
Vægt: 80 g / m²
Materiale: 100% genbrugspapir
Indhold: 500 ark pr pakke

Pris fra 27,-/pakke

Rollups

Udskiftelig roll up

Du får nemt og elegant din budskab ud i en butik eller på en messe ved hjælp af en roll-up. Men ofte bliver de kun brugt én gang. For selvom man kan skifte banneret, er det ofte nemmere blot at bestille en helt ny roll-up og lade den gamle samle støv på lageret.

Hos KLS PurePrint tror vi på cirkulær økonomi, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at ændre det mønster. Derfor har vi to løsninger.

Du kan købe en alm. roll-up, så du kan vise dit budskab til en attraktiv pris.

Men vi tilbyder også en løsning hvor du køber en roll up i en kraftig kvalitet, hvor selve stoffet kan udskiftes. Hvis du ofte bruger en roll up og skifter motiv ud, så er dette en bæredygtig og på sigt også økonomisk fornuftig løsning. Når der skal et nyt budskab til, sendes kassetten med det gamle motiv over til os, og vi sender den retur med det nye design. Nemt og enkelt.

Det synlige mål på begge roll ups er 85 x 200 cm. Designet skal tillægges 20 cm ekstra i bunden, så det endelige design er 85 x 220 cm.

Priser:

Alm. roll up:
Kr. 675,-

Roll up med mulighed for udskiftning:
Kr. 2.630,-

Nyt motiv til udskiftning:
Kr. 475,-

+ moms, miljøtillæg og forsendelse

VERDENSMÅL PRODUKTER

NU KAN I VISE MEDARBEJDERE OG KUNDER AT I ARBEJDER MED FN’S 17 VERDENSMÅL

KLS PurePrint har udviklet en terning-udgave af FN’s 17 Verdensmål. Formålet er at gøre arbejdet med målene mere håndgribeligt og visuelt. Stil terningerne i receptionen, i mødelokaler, i kantinen – eller benyt dem i det konkrete arbejde med verdensmålene eller til en præsentation.

STORE ELLER SMÅ TERNINGER?

Terningerne fås i to standard størrelser: 7.5 cm og 15 cm. Men også i større størrelser op til 80 cm. Og på dansk og engelsk. De kan bruges enkeltvis eller stilles op, stables, flyttes rundt og prioriteres. På hver terning findes målets ikon, en beskrivelse af målet samt en oversigt over målets delmål. Der findes i alt 17 Verdensmål og 169 delmål.

PLAKAT MED FN’S 169 DELMÅL

En væsentlig del af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, er de 169 delmål med konkrete målsætninger. Få en plakat med alle delmålene. Plakaten er i A1-format.

HÆFTE OM VERDENSMÅLENE

Steen Hildebrandt har i hæftet ”Verdensmålene – Det vigtigste punkt på dagsordenen!”, samlet 16 spændende og inspirerende artikler om Verdensmålene og om de udfordringer vi står over for.

NOTESBOG MED DE 17 VERDENSMÅL

Få overblik over hvad de 17 Verdensmål og de 169 delmål handler om, og få samtidig en notesbog, med plads til dine egne notater. Bogen er på 144 sider, heraf 83 sider til noter. Bogen er i A5 format.

KLS PUREPRINT - VERDENS GRØNNESTE

KLS PurePrint har en ambition om at være verdens grønneste og mest bæredygtige trykkeri. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af den cirkulære tankegang, Cradle to Cradle og FN's Verdensmål.

 

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42 A
2650 Hvidovre
KLS@KLS.DK
0045 3634 2900
CVR 13918783

KLS PurePrint A/S
Bjørnholms Allé
8260 Viby J
BEH@KLS.DK
0045 2445 0535
CVR 13918783

TAG FAT I OS

Vi trykker alt i Danmark, på vores trykkeri i Hvidovre. Derudover har vi en afdeling i Aarhus. Vi kommer gerne og fortæller mere om vores produkter - og hvordan vi kan gøre en forskel.

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret via vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender inspiration og cases.