EMBALLAGE

KLS PurePrint har leveret emballage i karton til danske virksomheder i mere end 20 år.

Det store gennembrud kom i 2016, hvor det blev muligt for os at levere bæredygtig Cradle to Cradle certificeret emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.

Vi deltager meget gerne med rådgivning og sparring i forbindelse med nyudvikling eller ændring  af jeres emballager. Vi stiller den nødvendige ekspertise og viden om konstruktion, funktionalitet og valg af karton kvalitet til rådighed. Det er afgørende at design, funktionalitet, drift og økonomi spiller optimalt sammen.

Vi tilbyder ikke standardemballager, men leverer kun emballage som er designet til den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores PurePrint karton er godkendt til direkte fødevarekontakt.

Fødevareemballage

Vi producerer rigtig mange fødevareemballager, herunder emballager til økologiske, vegetariske og veganske produkter.

En Cradle to Cradle certificeret emballage er kundens sikkerhed for, at emballagen er lige så bæredygtig som produktet, og produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller. Emballagen er tilmed biologisk nedbrydelig.

Vi har i samarbejde med Unilever og Daka Refood bl.a. udviklet en madspildskasse, TreatBox, som er næste generations doggy bag. Maden kan transporteres hjem direkte i æsken, da kartonen  er godkendt til direkte fødevarekontakt.

Se flere eksempler under cases.

 

Non-food emballage

Mange virksomheder ønsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Og de ved, at deres kunder bliver mere og mere bevidste om produktets og ikke mindst emballagens miljømæssige belastning. Kartonemballage et godt sted at vise omverdenen at man gør noget.

Derfor anvender flere og flere virksomheder Cradle to Cradle certificeret karton emballage. Vi leverer bl.a. produkter til personal care, parfume, kosmetik, medicinal, hygiejneprodukter, babyudstyr og til industrien.

På emballagen er der mulighed for at fortælle, at emballagen er så bæredygtig som overhovedet mulig, at den er produceret uden nogen former for skadeligt indhold – og at den er biologisk nedbrydelig.

PUREPRINT KARTON

Med PurePrint får du produkter, der er Cradle-to-Cradle-certificerede og miljøneutrale. De er produceret helt uden nogen former for skadelige kemikalier eller tungmetaller, og når de bliver nedbrudt indgår de positivt i naturens eget kredsløb. Vi anbefaler at anvende produkterne til genbrug, hvilket giver bedst udnyttelse af jordens ressourcer, men produkterne er ligeledes biologisk nedbrydelige. 

I dag tilbyder vi følgende kartontyper:

KAN VI HJÆLPE?

Vil du vide mere om muligheder, produkter, bæredygtighed, Cradle to Cradle eller andet, så ring til os eller udfyld formularen, så kommer vi hurtigt tilbage til dig.

 

KLS PUREPRINT

KLS PurePrint har en ambition om at være verdens grønneste og mest bæredygtige trykkeri. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af den cirkulære tankegang, Cradle to Cradle og FN's Verdensmål.

 

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42 A
2650 Hvidovre
KLS@KLS.DK
0045 3634 2900
CVR 13918783

KLS PurePrint A/S
Bjørnholms Allé 22
8260 Viby J
BEH@KLS.DK
0045 2445 0535
CVR 13918783

TAG FAT I OS

Vi trykker alt i Danmark, på vores trykkeri i Hvidovre. Derudover har vi en afdeling i Aarhus. Vi kommer gerne og fortæller mere om vores produkter – og om hvordan vi kan gøre en forskel.

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret via vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi 4-5 gange om året sender inspiration og cases.