Kreativt

Den kreative afdeling

Grafiske opgaver spænder bredt, og hos KLS PurePrint finder du hjælp til det hele. Uanset om det handler om magasiner, brochurer, bøger, roll-ups eller bannere har grafikerne i den kreative afdeling de kvalifikationer og den erfaring, der skal til for at håndtere det grafiske og kreative aspekt i din opgave. Uanset dit udgangspunkt kan vores grafikere hjælpe dig.

De grafiske opgaver

Den kreative afdeling kan hjælpe dig med bl.a. design, redesign, layout, rentegning eller billedbehandling. For at få lige præcis det resultat, du vil have, er den kreative afdeling klar til at arbejde tæt sammen med dig, og vi har stor ekspertise i blade og tidsskrifter. Vi designer og producerer i dag mere end 50 tidsskrifter. Grafikerne har også den store erfaring, der gør, at du trygt kan overlade opgaver til dem. Hele afdelingen arbejder naturligvis tæt sammen med KLS PurePrints tilrettelæggere og trykkere, så den fulde proces fra idé til grafisk produkt er i kyndige hænder og bliver optimeret. Det gør det nemt for dig. Og det betyder også, at du kan være sikker på kvaliteten af dit grafiske produkt.

Marketingportal

Spar tid og styr alt dit marketingmateriale samme sted

I vores marketing portal kan du holde styr på design af alt dit marketingmateriale. Portalen sikrer, at al markedskommunikation er ensartet og følger virksomhedens profil. Når afdelinger eller forhandlere skal bruge visitkort, brevpapir, brochurer, bannere m.v., kan de selv gå ind i portalen og tilpasse navne, tekster og andre relevante informationer, uden at du bliver involveret, og uden at du skal udvikle og godkende lokale designs. Det hele er naturligvis styret af passwords og skabeloner, så det er dig der bestemmer, hvem og hvad der må rettes og tilpasses.

Visitkort løsning

Du kommer derfor til at bruge minimale ressourcer på at holde styr på, håndtere, distribuere og arkivere dit marketing materiale. En ekstra fordel er at alle informationer til enhver tid er opdateret i systemet.

En visitkortløsning er blot en enkelt del af marketing portalen, hvor du kan være kørende indenfor få timer.

Portoservice

Send dit magasin billigt og til de rigtige

Et er at lave et blad eller magasin af høj kvalitet – noget andet er at få det frem til den rette modtager til den bedste pris. Du opnår begge dele med PortoService, som KLS PurePrint er medejer af. PortoService er specialister i at håndtere brev- og magasindistribution og distribuerer i dag flere hundrede magasiner.

Vælger du at benytte PortoService, får du adgang til attraktive storkundeaftaler med bl.a. Post Danmark, hvilket garanterer dig billigere distribution. Din forsendelse når også ud til flere korrekte modtagere med PortoService – noget som helt op til 15 procent af en gennemsnitlig forsendelse ikke gør.

For med PortoService har du mulighed for at få dine adresselister tjekket med Postnords, Forbrugerkontakts og Bladkompagniets egne leveringsadresser, hvilket sikrer 98 procent korrekte leveringer i gennemsnit.

Saml al distribution og CRM samme sted

PortoService giver dig også mulighed for at få abonnentservice og callcentre, CRM-løsninger til abonnenthåndtering, pakkeaftale til attraktive priser, adresseløse forsendelser og portoaftaler. Dermed kan du håndtere al distribution og CRM et og samme sted.