GRAFISKE PRODUKTER

TRYKSAGER

KLS PurePrint tilbyder tryk og færdiggørelse af alle grafiske produkter. Vi har i over 70 år været garant for produktion af grafiske produkter af høj kvalitet til gode priser, baseret på en omfattende produktion samt færdiggørelse inhouse i eget bogbinderi.

 • Brochurer
 • Blade
 • Bøger
 • Flyers
 • Hæfter
 • Håndbøger
 • Indlægssedler
 • Kalendere
 • Kataloger
 • Magasiner
 • Omslagsmapper
 • Plakater
 • Årsberetninger

PUREPRINT

MERE BÆREDYGTIGE TRYKSAGER

Med PurePrint får du produkter, der bl.a. er Cradle to Cradle Guld certificerede og CO2 neutrale (klimakompenseret – se her). For at overholde kravene skal det tilsikres, at der ikke er tilsat nogen skadelige kemikalier som findes på listen ”Banned List of Chemicals”. Vi anbefaler at anvende produkterne til genbrug, hvilket giver bedst udnyttelse af jordens ressourcer, men produkterne er ligeledes biologisk nedbrydelige. Du kan få alle offset-produkter som PurePrint, bl.a. foldere, brochurer, notesbøger, magasiner og årsrapporter, og vi arbejder konstant på at udvide sortimentet.

I dag tilbyder vi følgende papirtyper:

Stenpapir

PAPIR LAVET AF STEN

Stenpapir er lavet af knust kalksten. Det er stærkt og vandtæt, men blødt og lækkert at røre ved.

Det har aldrig set skyggen af et træ, og det koster ikke en dråbe vand at producere. Stenpapir er et bæredygtigt alternativ til almindeligt træpapir.

Produktet er Cradle-to-Cradle certificeret og er dermed oplagt til opgaver, hvis man ønsker et mere bæredygtigt produkt. Papirets tekniske egenskaber, herunder at det ikke påvirkes af vand, gør det meget velegnet til bykort, vandrekort og andre produkter, som skal bruges ude i naturen.

Stenpapir er et papirprodukt der kan sammenlignes med almindelig træpapir. Dog har stenpapir en anden fremstillingsproces med andre ingredienser, og det giver stenpapir en række fordele, både miljømæssigt og kvalitetsmæssigt. Stenpapir indeholder blandt andet intet træ, men består af kalksten og bindemidlet HDPE.

Kalksten (CaCO3) forefindes naturligt. Under det dansk-norske bassin ligger der eksempelvis et 1000-2000 meter kalklag. Kalk findes naturligt i vand og kan ses som aflejringer i håndvasken eller som den bærende struktur i koralrev, og det dannes kontinuerligt i naturen.

HDPE (high density polyethylen) er en oliebaseret thermoplast. HDPE indeholder ingen skadelige stoffer, og ved afbrænding udledes der kun CO2 og vand. Udsættes stenpapir for UV-stråling, fugt og varme, er det biologisk nedbrydeligt, idet UV-strålerne brænder plasten af, og kun kalken ligger tilbage.

Stenpapir fås i forskellige tykkelser til forskellige formål.

Frøpapir

Papir der kan plantes

Din markedsføring og dit budskab kan få et rigtig langt liv med vores frøpapir. Og dine kampagner, invitationer m.v. kan skabe nyt liv. Bogstaveligt talt. Mellem to lag bionedbrydeligt papir placeres frøene, og papiret limes sammen. Så kan selve produktet/kortet plantes – eller man kan prikke den lille rondel med frøene ud. Det betyder, at dine budskaber kan plantes og blive til blomster, træer, urter eller grønsager.

Godt for miljøet

Frøpapir er ikke bare en sjov detalje, der giver dig mulighed for at give varigt indtryk på modtageren. Det er også godt for miljøet, fordi papiret ikke ender som affald.

Se listen over de mere end 150 forskellige frøtyper.

Frøpapir – priseksempler

 

Format Oplag Pris i alt Pris pr.stk.
51 x 81 20.000 34.471 1,72
A6 500 10.681 21,36
A6 1.000 14.108 14,11
A6 5.000 39.190 7,84
A6 8.000 42.584 5,32
A6 10.000 48.146 4,81
A6 25.000 65.285 2,61
A6 50.000 116.225 2,32
A6 75.000 162.117 2,16

DEN DIGITALE AFDELING

DIGITALTRYK

Digitaltryk er ofte løsningen hvis opgaven eller oplaget er lille. Startomkostningerne er meget begrænsede i forhold til offset tryk, da der ikke skal laves trykplader, startes store trykmaskiner op m.v. Det er desværre endnu ikke muligt at få Cradle to Cradle certificeret digitaltryk.

KLS PurePrint har en afdeling internt med flere digitale trykmaskiner, færdiggørelsesudstyr og maskiner til storformatprint, plakater, roll ups m.v.

Vi kan derfor tilbyde at producere digitale opgaver på det mere bæredygtige PurePrint papir, og dermed levere en løsning som er så bæredygtig som teknisk muligt.

Nogle kunder vælger denne løsning, fordi den ofte giver en prismæssig besparelse. Andre ønsker at producere en 100 % Cradle to Cradle løsning i vores offset maskiner, og betaler dermed lidt ekstra for det mere bæredygtige valg.