Vision

Verdens grønneste trykkeri
KLS PurePrint ønsker at være verdens grønneste trykkeri, baseret på bæredygtige værdier.

Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af cirkulær tankegang, såvel teknisk som biologisk.

Historien om KLS pureprint

Fra bogtryk til verdens grønneste trykkeri
Preben Larsen havde sin første håndtrykmaskine hjemme i forældrenes køkken i 1946. Her blev de første visitkort og brevpapir trykt i samarbejde med faderen Knud. Familieforetagendet arbejdede hårdt for at overleve, og på trods af megen modgang så lykkedes det. Frem til begyndelsen af 60’erne voksede det lille bogtrykkeri fra to mand og et køkkenbord til 22 mand, 600 m2 og adskillige trykmaskiner, og de kommende år blev en moderne industrivirksomhed skabt.

Kvalitet og GMP

Høj kvalitet uden fejl
KLS Pureprint har siden 1990’erne arbejdet bevidst på at gøre produktionen så effektiv og rationel som muligt. ISO 9001 certificeringen er en standard som sikrer en ensartet og høj kvalitet uden fejl, og da der stilles krav om kontinuerlige forbedringer, øges.

Maskinpark

Maskinparken er vigtig for resultatet
KLS Pureprint har opbygget en omfattende maskinpark, med alt nødvendigt udstyr til at kunne levere alle produkter inden for grafisk produktion. Hjertet i produktionen er tre trykmaskiner i fuldt format fra Heidelberg, branchens velrenommerede leverandør.

Farveprofiler og pdf eksport indstillinger

Her kan vores anbefalede ICC profiler hentes ned. Derudover kan man hente vores farveopsætninger til Photoshop og Indesign, og PDF eksport indstillinger (joboptions) til brug i Indesign eller Acrobat Distiller.

KLS tryk baserer sig på den ISO standard som hedder ISO 12647-2 og vi benytter os derfor af ICC profiler fra eci.org, en organisation som fremstiller og vedligeholder de ICC profiler som er blevet standard bland europæiske trykkerier.

DOWNLOAD