Diplom til KLS: 100 % FSC

FSC Danmark hædrer hvert år de medlemmer, som ikke bare arbejder målrettet med FSC, men som også har en 100% FSC-indkøbspolitik eller målsætning på en eller flere produktgrupper og har meldt det offentligt ud.

I FSC Danmark glæder Direktør Søren Dürr Grue sig over, at organisationen i år kunne uddele hele 11 100%-diplomer: “Vi elsker ambitioner, især når de kan flytte markeder. Og det kan de virksomheder, som melder 100% FSC-indkøbspolitikker ud til offentligheden. Samtidig sender det også et klart signal til leverandørerne, det inspirerer kunderne, og det skaber stolthed og retning internt. Derfor hylder vi alle vores medlemmer, som igennem deres FSC-politik er med til at øge markedet for FSC-certificerede produkter, og dermed bidrager til mere ansvarlig skovdrift,” siger Søren Dürr Grue, Direktør i FSC Danmark.

Diplomerne blev uddelt på FSC’s årsmøde, og Bent Hübertz modtog diplomet på vegne af KLS PurePrint.

Blandt årets stolte modtagere er også Bitte Kai Rand, Carl Hansen & Søn, Flying Tiger Copenhagen, Ilva og Masai. Også tillykke til dem.

Se mere her

Direktør i FSC Danmark Søren Dürr Grue og CMO hos KLS PurePrint Bent Hübertz

Genbrug er en del af løsningen på overforbrug

Genbrug er en del af løsningen på overforbrug

  Den 28. marts 2023 havde Danmark opbrugt sin årlige andel af de naturlige ressourcer. Det viser en ny beregning fra tænketanken Global Footprint Network. Dagen er kendt som Overshoot Day, og det vil sige at vi fra den 29. marts bruger flere ressourcer end...

læs mere