KLS PurePrints CCO Kasper Larsen er Årets ESG Frontrunner 2024

 

På en solbeskinnet dag i maj løb Årets SMV awardshow af stablen. Blandt de nominerede i kategorien Årets ESG Frontrunner var Kasper Larsen fra KLS PurePrint, og på trods af det stærke felt, han var oppe i mod, blev det Kasper, som kunne kalde sig for Årets ESG Frontrunner 2024.

”Jeg er meget stolt over at have vundet prisen Årets ESG Frontrunner. Det betyder meget for os med dette skulderklap for vores arbejde i KLS PurePrint. Også stort tillykke til alle finalister, det var et imponerende felt, som jeg har den største respekt for”, siger Kasper Larsen.

Årets SMV er et nonprofit arrangement, som hylder menneskene bag små og mellemstore virksomheder i Danmark. Menneskene bag de små og mellemstore virksomheder fortjener større anerkendelse og hyldest for deres indsats – fordi de er rygraden i dansk erhvervsliv. Årets SMV vil derfor gerne hylde og fejre de personer, der er med til drive og udvikle de små og mellemstore virksomheder i Danmark”, skriver organisationen på sin hjemmeside.

Udover prisen som Årets SMV – ESG Frontrunner, blev der også uddelt priser i kategorierne, Årets SMV – direktør, hvor direktør for Stock Group A/S, Rasmus Borup vandt, og Årets SMV – bestyrelse, hvor bestyrelsesformand i Norna Playgrounds A/S, Claus Juul, løb med sejren.

Fra KLS PurePrint skal der lyde et stort tillykke med kåringerne.

Du kan læse mere om Årets SMV her