Konkurrence: Vind bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan?”

Vi udlodder 5 eksemplarer af bogen “Hvad kan startups, som vi ikke kan?” 

Bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan? af Freja Ludvigsen er en guide til beslutningstagere i etablerede virksomheder, der gerne vil øge deres innovationskraft gennem samarbejde med bæredygtige startups, men som er i tvivl om, hvordan de gør i praksis og hvordan de styrer uden om dilemmaer og risici.

Bogen byder blandt andet på en ny model til corporate-startup miljøer, inspirerende cases fra danske virksomheder og efterskrift af Steen Hildebrandt, ph.D., professor emeritus og adjungeret professor.

Vi vil gerne bidrage til, at flere veletablerede danske virksomheder lader sig inspirere til at indgå i samarbejder på tværs af virksomheder og igennem partnerskaber øge deres innovationskraft. Derfor udlodder vi 5 bøger til de heldige vindere.

  Udfyld kontaktformularen for at deltage

  Konkurrencen løber til tirsdag d. 24. maj. Vinderne får direkte besked.

  KLS PurePrint er en del af Science Based Targets Nature

  KLS PurePrint er en del af Science Based Targets Nature

    Måske du har hørt om Science Based Targets? Et globalt netværk, bestående af mere end 80 nonprofitorganisationer og missionsdrevne virksomheder, som fokuserer på et tæt samarbejde mellem virksomheder og klimaeksperter, for at sikre, at virksomhedens klimamål...

  læs mere
  Bæredygtigt design hos Ege Carpets

  Bæredygtigt design hos Ege Carpets

    Virksomheden Ege Carpets fremstiller væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, tæppefliser og tæppeplanker til kommercielle bygninger, hoteller og krydstogtskibe ved at sammenvæve tidløst dansk design, holdbar kvalitet, naturlig komfort og en progressiv bæredygtig...

  læs mere