Konkurrence: Vind bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan?”

Vi udlodder 5 eksemplarer af bogen “Hvad kan startups, som vi ikke kan?” 

Bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan? af Freja Ludvigsen er en guide til beslutningstagere i etablerede virksomheder, der gerne vil øge deres innovationskraft gennem samarbejde med bæredygtige startups, men som er i tvivl om, hvordan de gør i praksis og hvordan de styrer uden om dilemmaer og risici.

Bogen byder blandt andet på en ny model til corporate-startup miljøer, inspirerende cases fra danske virksomheder og efterskrift af Steen Hildebrandt, ph.D., professor emeritus og adjungeret professor.

Vi vil gerne bidrage til, at flere veletablerede danske virksomheder lader sig inspirere til at indgå i samarbejder på tværs af virksomheder og igennem partnerskaber øge deres innovationskraft. Derfor udlodder vi 5 bøger til de heldige vindere.

  Udfyld kontaktformularen for at deltage

  Konkurrencen løber til tirsdag d. 24. maj. Vinderne får direkte besked.

  Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

  Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

    Hvad der startede som et privat nytårsforsæt tilbage i 2018, er i dag blevet til virksomheden Simpelt. Stifter af Simpelt Emma Bech Hansen ønskede at reducere plastikforbruget i hende og kærestens hverdag og hun begyndte at undersøge mulighederne for produkter...

  læs mere
  KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

  KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

    I FSC Ugen 2024 sætter NGO’er og virksomheder i hele Norden fokus på betydningen af de valg, vi alle træffer i hverdagen. Når du vælger FSC®, er du f.eks. med til at gøre en forskel for natur, dyreliv og mennesker i verdens skove. FSC®-mærket sikrer ikke bare...

  læs mere