Konkurrence: Vind bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan?”

Vi udlodder 5 eksemplarer af bogen “Hvad kan startups, som vi ikke kan?” 

Bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan? af Freja Ludvigsen er en guide til beslutningstagere i etablerede virksomheder, der gerne vil øge deres innovationskraft gennem samarbejde med bæredygtige startups, men som er i tvivl om, hvordan de gør i praksis og hvordan de styrer uden om dilemmaer og risici.

Bogen byder blandt andet på en ny model til corporate-startup miljøer, inspirerende cases fra danske virksomheder og efterskrift af Steen Hildebrandt, ph.D., professor emeritus og adjungeret professor.

Vi vil gerne bidrage til, at flere veletablerede danske virksomheder lader sig inspirere til at indgå i samarbejder på tværs af virksomheder og igennem partnerskaber øge deres innovationskraft. Derfor udlodder vi 5 bøger til de heldige vindere.

  Udfyld kontaktformularen for at deltage

  Konkurrencen løber til tirsdag d. 24. maj. Vinderne får direkte besked.

  Ministerbesøg og biodiversitet

  Ministerbesøg og biodiversitet

  Med en vision om at skabe Danmarks grønneste industriområde deltager KLS PurePrint i samarbejde med bl.a. Chr. Hansen og Hvidovre kommune i naturprojektet på Avedøre Holme, hvor ca. 6 hektar eller 60.000 m2 er blevet sået til med vilde blomster og braklagt til fordel...

  læs mere
  0
   0
   Kurv
   Din kurv er tomTilbage