Konkurrence: Vind dialogspillet ’Mind your Inner Development’

FN’s Verdensmål har siden 2015 hjulpet organisationer og virksomheder ved at konkretisere hvordan vi kan arbejde i en bæredygtig retning. Nu har målene fået en tvilling, Inner Development Goals, som repræsenterer 5 dimensioner og 23 færdigheder og kvaliteter, som er særligt afgørende for ledere, der adresserer Verdensmålene, men grundlæggende for os alle.

Eva Damsgaard Nielsen står bag dialogspillet ’Mind your Inner Development’, som gør det muligt at arbejde med de 23 indre udviklingsmål i praksis og anvende dem konkret i ens eget arbejdsliv og de aktuelle udfordringer, som man står med. Spillet henvender sig organisationer og virksomheder og kan bruges både individuelt, i ledergrupper, teams og afdelinger til at finde gode veje i komplekse opgaver, udfordrende situationer eller lignende.

Vi vil gerne bidrage til at udbrede kendskabet til Inner Development Goals og derfor udlodder vi spillet ’Mind your Inner Development’ til en heldig vinder.

Vi finder vinderen fredag d. 10.3. Vinderen får direkte besked.

Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

  Hvad der startede som et privat nytårsforsæt tilbage i 2018, er i dag blevet til virksomheden Simpelt. Stifter af Simpelt Emma Bech Hansen ønskede at reducere plastikforbruget i hende og kærestens hverdag og hun begyndte at undersøge mulighederne for produkter...

læs mere
KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

  I FSC Ugen 2024 sætter NGO’er og virksomheder i hele Norden fokus på betydningen af de valg, vi alle træffer i hverdagen. Når du vælger FSC®, er du f.eks. med til at gøre en forskel for natur, dyreliv og mennesker i verdens skove. FSC®-mærket sikrer ikke bare...

læs mere