Konkurrence: Vind dialogspillet ’Mind your Inner Development’

FN’s Verdensmål har siden 2015 hjulpet organisationer og virksomheder ved at konkretisere hvordan vi kan arbejde i en bæredygtig retning. Nu har målene fået en tvilling, Inner Development Goals, som repræsenterer 5 dimensioner og 23 færdigheder og kvaliteter, som er særligt afgørende for ledere, der adresserer Verdensmålene, men grundlæggende for os alle.

Eva Damsgaard Nielsen står bag dialogspillet ’Mind your Inner Development’, som gør det muligt at arbejde med de 23 indre udviklingsmål i praksis og anvende dem konkret i ens eget arbejdsliv og de aktuelle udfordringer, som man står med. Spillet henvender sig organisationer og virksomheder og kan bruges både individuelt, i ledergrupper, teams og afdelinger til at finde gode veje i komplekse opgaver, udfordrende situationer eller lignende.

Vi vil gerne bidrage til at udbrede kendskabet til Inner Development Goals og derfor udlodder vi spillet ’Mind your Inner Development’ til en heldig vinder.

Vi finder vinderen fredag d. 10.3. Vinderen får direkte besked.

BITTE KAI RAND: Bæredygtige valg er altid moderne

BITTE KAI RAND: Bæredygtige valg er altid moderne

  BITTE KAI RAND er et af Danmarks mest toneangivne modehuse og brandets kollektioner kan ses på catwalks verden over. Modevirksomheden blev grundlagt i 1981, da Bitte, som nyuddannet designer fra det Kongelige Danske Kunstakademi, købte den højtprofilerede...

læs mere