Konkurrence: Vind dialogspillet ’Mind your Inner Development’

FN’s Verdensmål har siden 2015 hjulpet organisationer og virksomheder ved at konkretisere hvordan vi kan arbejde i en bæredygtig retning. Nu har målene fået en tvilling, Inner Development Goals, som repræsenterer 5 dimensioner og 23 færdigheder og kvaliteter, som er særligt afgørende for ledere, der adresserer Verdensmålene, men grundlæggende for os alle.

Eva Damsgaard Nielsen står bag dialogspillet ’Mind your Inner Development’, som gør det muligt at arbejde med de 23 indre udviklingsmål i praksis og anvende dem konkret i ens eget arbejdsliv og de aktuelle udfordringer, som man står med. Spillet henvender sig organisationer og virksomheder og kan bruges både individuelt, i ledergrupper, teams og afdelinger til at finde gode veje i komplekse opgaver, udfordrende situationer eller lignende.

Vi vil gerne bidrage til at udbrede kendskabet til Inner Development Goals og derfor udlodder vi spillet ’Mind your Inner Development’ til en heldig vinder.

Vi finder vinderen fredag d. 10.3. Vinderen får direkte besked.

KLS PurePrint er en del af Science Based Targets Nature

KLS PurePrint er en del af Science Based Targets Nature

  Måske du har hørt om Science Based Targets? Et globalt netværk, bestående af mere end 80 nonprofitorganisationer og missionsdrevne virksomheder, som fokuserer på et tæt samarbejde mellem virksomheder og klimaeksperter, for at sikre, at virksomhedens klimamål...

læs mere
Bæredygtigt design hos Ege Carpets

Bæredygtigt design hos Ege Carpets

  Virksomheden Ege Carpets fremstiller væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, tæppefliser og tæppeplanker til kommercielle bygninger, hoteller og krydstogtskibe ved at sammenvæve tidløst dansk design, holdbar kvalitet, naturlig komfort og en progressiv bæredygtig...

læs mere