Bæredygtigt kopipapir

Du kan få bæredygtigt genbrugskopipapir. Det er ikke Cradle to Cradle, men det har det tidligere været. Men fabrikken har af økonomiske hensyn valgt ikke at forny licensen, da vi med 3 trykkerier i verden stadig er for få trykkerier der efterspørger Cradle to Cradle papir. Fabrikken har garanteret os at de ikke har ændret i specifikationerne af papiret fra det tidligere var Cradle to Cradle certificeret.

Papiret fås i to varianter (hvid ISO 100 og hvid ISO 80), og begge typer har gode kopiegenskaber både i laser- og inkjet-printere og i sort/hvid og farve.

Ønsker du at købe bæredygtigt kopipapir, så tag fat i din kontakt hos KLS PurePrint og bliv oprettet i vores Webshop.

Evolution White – bæredygtigt hvidt kopipapir

Et miljømæssigt unikt multifunktionspapir, produceret af genbrugspapir. Fine kopiegenskaber og godt trykresultat i alle kontormaskiner, laser, inkjet og fax, i både farve og sort/hvid. Eksklusiv ISO 100 hvidhed som giver dine udskrifter perfekt kontrast.

Format: A4
Farve: Hvid (ISO 100)
Vægt: 80 g / m²
Materiale: 100% genbrugspapir
Indhold: 500 ark pr pakke

Pris fra 35,-/pakke

TrendWhite – bæredygtigt prisgunstigt kopipapir

TrendWhite er oplagt som dagligt bæredygtigt kopipapir. Papiret er produceret af 100 % genbrugspapir. Fine kopiegenskaber og godt trykresultat i alle kontormaskiner, laser, inkjet og fax, i både farve og sort/hvid. ISO 80 hvidhed med en flot mat knækket hvid overflade.

Format: A4
Farve: Hvid (ISO 80)
Vægt: 80 g / m²
Materiale: 100% genbrugspapir
Indhold: 500 ark pr pakke

Pris fra 27,-/pakke