Nem og bæredygtig ingrediens til hverdagen

Tørrede krydderier har du oftest liggende i køkkenet, men når det kommer til friske ingredienser som lime-, citron- og ingefærjuice, er det ikke altid på hylderne – især ikke når du lige står og mangler det. Netop derfor har den sjællandske virksomhed Ingredi opfundet Fruitcubes – ingrediensen der gør hverdagen lidt lettere.

”Med vores Fruitcubes har du altid friskpresset lime-, citron- eller ingefærjuice lige ved hånden. Det er en bakke med ren juice i isterninger, som kan bruges i alt fra drinks og smoothies til madlavning og bagning. På den måde slipper du også for bøvlet med selv at skulle presse citrusfrugter og ingefær”, fortæller Fie Droob Witt, Salgs- og Marketingspecialist hos Ingredi.

Skæve frugter er velkomne

Udover at opfinde et produkt til privatforbrugerne, som skal lette deres hverdag, betyder bæredygtighed også meget for Ingredi. Det er noget, der både indtænkes i købet af frugter og valget af materialer til emballagen.

”Vi tænker bæredygtighed ind i alle vores processer. Fordi vi kun skal bruge saften, køber vi for eksempel altid 2. sorteringsfrugt. Så det gør ikke så meget, hvordan frugterne ser ud udenpå. Hos os er de skæve frugter velkomne. Herudover afhentes vores affald og omdannes til biobrændsel. Og som noget nyt undersøger vi lige nu, hvordan vi kan sælge nogle af de pæne citronskræller til restauranter”, forklarer Fie.

Emballagen til produkterne er også vigtig for Ingredi. Her uddyber Fie, at bæredygtighed også her er afgørende.

”Glas egner sig desværre ikke til at blive frosset, derfor har vi måttet bruge plastik til vores isterningebakker, men det er alt sammen genbrugsplast. Og så er vores sleeves til bakkerne lavet af  bæredygtigt PurePrint karton fra KLS PurePrint”.

Da produktet var klart, skulle det gå stærkt

Ingredi og deres Fruitcubes er en nyopstartet virksomhed, hvor der ikke har været langt fra tanke til handling. Netop derfor havde de brug for et trykkeri, der kunne levere hurtigt, så produkterne kunne sendes ud til forbrugerne. 

”Vi valgte KLS PurePrint, fordi det var det naturlige valg i forhold til bæredygtighed. Men også fordi de kunne levere hurtigt. Der var kun én uges levering, hvor de andre trykkerier havde en leveringstid på mindst 5 uger. Vi har været meget tilfredse med både servicen og produktet, og vi ser frem til at fortsætte det bæredygtige samarbejde”, afslutter Fie.

Information om Fruitcubes:

  • Hver bakke indeholder 120 ml ren juice og hver Fruitcube er 1 cl, hvilket gør den nem at bruge som ingrediens i køkkenet
  • Fruicubes kan indtil videre primært købes I Irma butikker i københavnsområdet
Patienter får friheden tilbage

Patienter får friheden tilbage

  Patienter, som er i behandling med drop, er normalt tvunget til at ligge i en hospitalsseng på et hospital. Det belaster hospitalsvæsenet og binder patienterne til deres senge. Men en genial løsning er på vej! Det danske firma OSAA Innovation har udviklet et...

læs mere
Skærm er skønt – papir er pragtfuldt!

Skærm er skønt – papir er pragtfuldt!

  Har magasiner og andre trykte medier som brochurer og kataloger en fremtid? Kan de digitale udgaver fuldstændig erstatte det trykte medie, eller er der stadig fordele ved at have et fysisk produkt i hånden? Det har vi bedt Henrik Thøgersen, magasinspecialist...

læs mere
KLS PurePrint vinder pris

KLS PurePrint vinder pris

  Det international forlag, EU Business News, som har til formål at give et grundigt overblik over europæiske virksomheder, har fokus på virksomheder der er ledende i deres brancher, og som har gennemgået en usædvanlig udvikling. Målet er at finde ud af, hvordan...

læs mere
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage