Økologiske nødder i økologisk emballage

Nøddebazaren er en online-butik med økologiske og veganske lækkerier. Man kan købe nødder og tørfrugter, der er nøje udvalgt ud fra smag, sundhed og kvalitet. Emballagen skal passe til.

“Vi er en start-up-virksomhed, og bæredygtighed og sundhed betyder meget for os. Derfor har vi af hensyn til miljøet fjernet al plastik fra vores emballage og erstattet det med bionedbrydelige alternativer i stedet. For at lykkes med det har vi i samarbejde med KLS PurePrint udviklet en bionedbrydelig og Cradle to Cradle certificeret æske til vores produkter, for vi kan se, at økologi og bæredygtighed betyder meget for vores kunder.”, siger Mads Lønnberg, stifter af Nøddebazaren.

“Når vi insisterer på at sælge økologiske og ansvarlige produkter, skal vores emballage naturligvis også være det. Det virker måske lidt sekundært, men det er med til at gøre produktet meget gennemført. Vores valg gør måske ikke den store forskel, når det kommer til den globale plastikforurening, men vi håber, at vi kan inspirere andre fødevarevirksomheder til at gøre det samme. Vi er ikke i tvivl om, at bionedbrydelig emballage er fremtidens emballage.”

Moving People inspirerer til bæredygtig transport

Moving People inspirerer til bæredygtig transport

Arbejder I også med medarbejdernes valg af transportmiddel, når de skal til og fra arbejde? Og kunne I bruge inspiration til at tage det næste skridt? Så er projektet Moving People måske relevant for jer. Formålet med projektet har været at inspirere virksomheder og...

læs mere
Hjælp til alvorligt syge børn

Hjælp til alvorligt syge børn

Coronaen har gjort det sværere for velgørende organisationer at samle penge ind ved f.eks. arrangementer som ikke kan holdes i år eller er væsentligt begrænsede. I forbindelse med vores fine samarbejde med McDonald’s blev vi opmærksomme på, at Ronald McDonald...

læs mere
God smag i munden med bæredygtig te fra Emeyu

God smag i munden med bæredygtig te fra Emeyu

Der er ikke noget som en kop varm og velsmagende te på en regnvåd efterårsaften. Specielt når man ved, at man kan nyde den med god samvittighed, fordi den er produceret med økologi, bæredygtighed og gode arbejdsforhold for øje. Lige præcis de tre ting var...

læs mere