Paradis – Økologiske råvarer og bæredygtighed går hånd i hånd
Siden starten af den første Paradis butik i Århus i år 2000, har princippet været kun at benytte friske og naturlige råvarer, samtidig med at isen skal produceres dagligt – så frisk som muligt.
I foråret 2017 er Paradis overgået til udelukkende at bruge økologisk mælk og fløde leveret direkte fra Thise Mejeri. Også rørsukkeret i isen er økologisk, ligesom deres kakao og hvide chokolade, der oven i købet også er Fairtrade certificeret.
– Da vi blev opmærksomme på, at det nu er muligt at få karton til vores sleeves, som lever fuldt op til vores ønsker om en økologisk og bæredygtig virksomhed, var vi ikke sene til at indlede en dialog med KLS PurePrint. Vi blev ved selvsyn overbevist om, at kvaliteten var helt i top, og da prisen ikke var højere end hos øvrige leverandører, startede vi vores samarbejde op.
– Vores kunder er bevidste forbrugere, som naturligvis ønsker sig den bedste og mest friske is, men de lægger også rigtig stor vægt på, at alle øvrige dele af produktet og produktionen lever op til høje etiske værdier. Økologi og Fairtrade er meget vigtige parametre, og når nu så også emballagen kan leve op til 100 % biologisk nedbrydelighed og endda er Cradle to Cradle certificeret, så går det hele op i en højere enhed for vores kunder, udtaler Kommerciel Direktør hos Paradis, Søren Falck Hansen.

Coop udgiver magasin med 185 bæredygtige handlinger
Når man har beskæftiget sig med ansvarlighed i over 150 år, kan det være svært at overskue de mange bæredygtige initiativer, man har sat i gang. Det er ikke desto mindre hvad de har forsøgt at gøre hos Coop, hvor de har udgivet et magasin med 185 ansvarlige...
Spis chokolade med god samvittighed
4,2 kilo. Så meget chokolade spiser vi danskere i gennemsnit om året. Vi elsker med andre ord de små himmerigsmundfulde, der desværre har en uheldig tendens til at sætte sig på hofterne. Men selvom chokoladeindtaget har det med at sætte sig på vægten, behøver det ikke...
Nyhed: Hjælp medarbejdere eller kunder til en mere sikker og hygiejnisk håndtering af mundbind
Mundbind er blevet en del af vores allesammens hverdag. Så længe det er et vilkår er det vigtigt, at det også bruges rigtigt og ikke mindst opbevares rigtigt. Det gør det alt for sjældent. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at mundbind som udgangspunkt skal smides ud efter...