REFUNDERINGS- og privatlivsPOLITIK

Generelle oplysninger

KLS PurePrint A/S

Jernholmen 42A

2650 Hvidovre

kls@kls.dk

3634 2900

CVR 13918783

 

 

Betaling og angivelser af priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms.

Der kan betales med Visa, VisaDankort, MasterCard og MasterCard Debit. Herudover kan der ligeledes betales med MobilePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der tages forbehold for tastefejl og forkerte priser.

 

Levering

KLS PurePrint anvender GLS som leverandør.

Leveringstiden er 2 til 4 dage.

Når pakken er afsendt, modtager kunden en mail, hvori det angives, at ordrestatus har ændret sig og pakken er afsendt.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kls@kls.dk eller (+45) 36 34 29 00. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KLS PurePrint A/S, Jernholmen 42A, 2650 Hvidovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

KLS PurePrint A/S

Jernholmen 42A

2650 Hvidovre

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KLS PurePrint.

Dataansvarlige på KLS PurePrint A/S direktør Kasper Larsen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos KLS PurePrint A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kls@kls.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kls@kls.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 7. januar 2021

 

Privatlivspolitik 

I forbindelse med din interaktion med KLS PurePrint A/S (f.eks tilmelding af nyhedsbrev eller køb af et produkt) har du afgivet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn

Din adresse

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med vores markedsføring og kommunikation, da det er nødvendigt for at målrette og levere de rette budskaber til dig som vores målgruppe. Derudover er det relevant for at give dig den bedste købsoplevelse.

 

Cookies

Udover personoplysninger, indsamler vi anonymiseret data gennem cookies med følgende underdatabehandlere. Vi bruger følgende cookies:

Google Analytics til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Med denne information får vi mulighed for at analysere på vores brugeres adfærd rundt på websitet, samt disse data giver os mulighed for at få indsigt i, hvordan vi opsætter vores indhold mest optimalt. Du kan læse mere om Googles cookiepolitik lige her.

LinkedIn til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Disse data kan bruges til at identificere og definere målgrupper på det sociale medie, så vi kan målrette indhold og annoncer og dermed præsentere vores brugere for så relevante opslag som muligt. Du kan læse mere om LinkedIns cookiepolitik lige her.

Facebook til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Disse data kan bruges til at identificere og definere målgrupper på det sociale medie, så vi kan målrette indhold og annoncer og dermed præsentere vores brugere for så relevante opslag som muligt. Du kan læse mere om Facebooks cookiepolitik lige her.

Ønsker du ikke, at dine informationer skal lagres i vores cookies eller tredjepartscookies, kan du manuelt gå ind og fjerne dine cookies i din browsers privatlivsindstillinger. Du kan læse mere om, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere lige her. I din browsers privatlivsindstillinger kan du ligeledes så cookies permanent fra, så du afviser at bruge cookies uanset hvilke hjemmesider, du besøger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at slå cookies fra, mister du visse af vores websites funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

 

Oplysningspligt

 

Information vedrørende oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

KLS PurePrint A/S

Jernholmen 42A

2650 Hvidovre

Tlf:        3634 2900

Mail:     kls@kls.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning skal ske skriftligt til kls@kls.dk

Hvis du ønsker at klage over KLS PurePrints behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Procedure for beskyttelse af data

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

KLS PUREPRINT - VERDENS GRØNNESTE

KLS PurePrint har en ambition om at være verdens grønneste og mest bæredygtige trykkeri. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af den cirkulære tankegang, Cradle to Cradle og FN's Verdensmål.

 

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42 A
2650 Hvidovre
KLS@KLS.DK
0045 3634 2900
CVR 13918783

KLS PurePrint A/S
Bjørnholms Allé
8260 Viby J
BEH@KLS.DK
0045 2445 0535
CVR 13918783

TAG FAT I OS

Vi trykker alt i Danmark, på vores trykkeri i Hvidovre. Derudover har vi en afdeling i Aarhus. Vi kommer gerne og fortæller mere om vores produkter - og hvordan vi kan gøre en forskel.

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret via vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender inspiration og cases.

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage