KLS PurePrint er en del af Science Based Targets Nature

 

Måske du har hørt om Science Based Targets? Et globalt netværk, bestående af mere end 80 nonprofitorganisationer og missionsdrevne virksomheder, som fokuserer på et tæt samarbejde mellem virksomheder og klimaeksperter, for at sikre, at virksomhedens klimamål stemmer overens med klimavidenskaben. Nu har Science Based Targets udgivet de første videnskabsbaserede mål for naturen, Science Based Targets Nature.

Fokus på biodiversitet

Disse naturmål bygger på, og supplerer, eksisterende klimamål, som er blevet udarbejdet af over 2.600 virksomheder gennem Science Based Targets-initiativet. Målene er udviklet for at give virksomheder vejledning og viden om, hvorvidt de gør tilstrækkeligt, for at realisere visionen om en naturpositiv og netto-nul fremtid.

Hos KLS PurePrint mener vi, at det et vigtigt at vise interesse og bakke op om initiativer, som dette. KLS PurePrint ønsker at bidrage til at forbedre biodiversiteten, hvorfor vi har valgt at tilmelde os dette netværk.

”Som virksomheder spiller vi en afgørende rolle i biodiversitetskrisen. Vi tror på at klimakrisen og tab af natur er drevet af ’business-as-usual-tankegangen’ og ønsker at bidrage til forandringer på tværs af virksomheder og landegrænser” siger Kasper Larsen, kommerciel direktør hos KLS PurePrint.

Denne første udgivelse fra Science Based Target Nature klæder virksomheder på til at vurdere deres miljøpåvirkninger og sætte mål, der i første omgang omhandler ferskvand og jord. Specifikt vil de første naturmål hjælpe virksomheder med at forbedre deres indvirkning på ferskvandskvaliteten og -mængden samt beskytte og genoprette økosystemer.

På nuværende tidspunkt er et pilotprojekt i gang, hvor 17 internationale virksomheder tester målene. Ifølge Science Based Targets vil målene blive udrullet og tilgængelige i starten af 2024.

Du kan læse mere om Science Based Target Nature her

Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

Simpelts mission er at reducere plastikforbruget

  Hvad der startede som et privat nytårsforsæt tilbage i 2018, er i dag blevet til virksomheden Simpelt. Stifter af Simpelt Emma Bech Hansen ønskede at reducere plastikforbruget i hende og kærestens hverdag og hun begyndte at undersøge mulighederne for produkter...

læs mere
KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

KLS PurePrint deltager i FSC® Ugen 2024

  I FSC Ugen 2024 sætter NGO’er og virksomheder i hele Norden fokus på betydningen af de valg, vi alle træffer i hverdagen. Når du vælger FSC®, er du f.eks. med til at gøre en forskel for natur, dyreliv og mennesker i verdens skove. FSC®-mærket sikrer ikke bare...

læs mere