MILJØPRISER

BELØNNET FOR MILJØINDSATSEN

KLS PurePrint har igennem årene modtaget adskillige priser for det visionære arbejde med miljø og klima. Allerede i 2001 modtog virksomheden Hvidovre Kommunes Miljøpris for beslutningen om at ville være verdens grønneste trykkeri – og for at have lagt konkrete planer for at opnå den ambition.

I 2012 modtog KLS PurePrint igen Hvidovre Kommunes Miljøpris for at være nået meget langt med miljø- og klimaindsatsen og for at have igangsat PurePrint, der skulle resultere 100 procent biologisk nedbrydelige tryksager, som er helt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

I 2008 belønnes KLS PurePrint med Climate Cup Strategiprisen for at være Danmarks første CO2-neutrale trykkeri.

KLS PurePrint vinder, fordi virksomheden udviser klart lederskab inden for sin sektor – og tilstræber at påvirke kunder og forretningspartnere til at tage stilling til klimaændringer, lyder dommerpanelets begrundelse.

I 2016 blev KLS PurePrint udnævnt som Årets Erhvervsvirksomhed i Hvidovre Kommune efter at have gjort PurePrint til virkelighed og lanceret det i 2015.

I august 2016 vinder KLS PurePrint den fornemme CSR-pris TRIGOS, sammen med det østrigske trykkeri gugler*. Prisen får vi for arbejdet med Cradle to Cradle-certificerede tryksager.