Portoservice

Send dit magasin billigt og til de rigtige

Et er at lave et blad eller magasin af høj kvalitet – noget andet er at få det frem til den rette modtager til den bedste pris. Du opnår begge dele med PortoService, som KLS PurePrint er medejer af. PortoService er specialister i at håndterer brev- og magasindistribution og distribuerer i dag flere hundrede magasiner.

Vælger du at benytte PortoService, får du adgang til attraktive storkundeaftaler med bl.a. Post Danmark, hvilket garanterer dig billigere distribution. Din forsendelse når også ud til flere korrekte modtagere med PortoService – noget som helt op til 15 procent af en gennemsnitlig forsendelse ikke gør. For med PortoService har du mulighed for at få dine adresselister tjekket med Post Danmarks og Bladkompagniets egne leveringsadresser, hvilket sikrer 98 procent korrekte leveringer i gennemsnit.

Saml al distribution og CRM samme sted

PortoService giver dig også mulighed for at få abonnentservice og callcentre, CRM-løsninger til abonnenthåndtering, pakkeaftale til attraktive priser, adresseløse forsendelser og portoaftaler. Dermed kan du håndtere al distribution og CRM et og samme sted.