Grafiske produkter

KLS PurePrint tilbyder tryk og færdiggørelse af alle grafiske produkter. Vi har i mange år været garant for produktion af grafiske produkter af høj kvalitet til gode priser, baseret på en omfattende produktion samt færdiggørelse inhouse, herunder produktion fra rulle samt eget bogbinderi.

Så er der behov for brochurer, bøger, flyers, hæfter, håndbøger, indlægssedler, kalendere, kataloger, magasiner, omslagsmapper, plakater eller andre produkter, er vi klar.

Pureprint

100% bæredygtige tryksager
Med PurePrint får du produkter, der er Cradle-to-Cradle-certificerede og miljøneutrale. De er produceret helt uden nogen former for skadelige kemikalier eller tungmetaller, og når de bliver nedbrudt indgår de positivt i naturens eget kredsløb. Vi anbefaler at anvende produkterne til genbrug, hvilket giver bedst udnyttelse af jordens ressourcer, men produkterne er ligeledes biologisk nedbrydelige. Du kan få alle offset-produkter som PurePrint, bl.a. foldere, brochurer, notesbøger, magasiner og årsrapporter, og vi arbejder konstant på at udvide sortimentet.

Frøpapir

Papir der kan plantes
Din markedsføring og dit budskab kan få et rigtig langt liv med vores frøpapir. Og dine kampagner, invitationer m.v. kan skabe nyt liv. Bogstaveligt talt. Mellem to lag bionedbrydeligt papir placeres frøene, og papiret limes sammen. Så kan selve produktet/kortet plantes – eller man kan prikke den lille rondel med frøene ud. Det betyder, at dine budskaber kan plantes og blive til blomster, træer, urter eller grønsager.

Digitalt

Digitalt print
Med digitalt print fra KLS PurePrint får du høj kvalitet, selvom oplag og priser er små. Området udvikler sig konstant, og KLS PurePrint er på forkant med udviklingen, så du er garanteret moderne og opdaterede løsninger på dine mindre oplag.

Produktionen finder sted både i vores eget grafiske hus hos KLS PurePrint og hos en række udvalgte samarbejdspartnere, der har specialiseret sig i konkrete aspekter af digitalt tryk. Kombinationen af vores erfaring og et professionelt netværk betyder, at du kan få samtlige opgaver løst hos KLS PurePrint uanset formatets størrelse og oplag.

Emballage

Bæredygtig emballage

KLS PurePrint har udviklet emballage, som er produceret uden nogen former for skadelige kemikalier og tungmetaller. Karton-emballagens kvalitet er fuldt på højde med andre emballager. Emballagen kan anvendes til såvel food som nonfood, og er godkendt til direkte fødevarekontakt. Vores kunder efterspørger mere og mere en løsning, som i tråd med detailhandelen og plastproducenterne, kan anvendes som f.eks. sleeves til plastprodukter, og dermed nemt kan adskilles så begge dele kan sendes til genbrug.

DEKORATION OG SKILTE

Skilte og dekorationer til enhver lejlighed
Få iøjnefaldende og fremtrædende butiksskilte, dekorationer og pyloner med KLS PurePrint. Skal du bruge standardformater til reklamesøjler? Eller måske har du en speciel dekorationsopgave, du skal have løst – f.eks. til en bil eller en facade? Uanset hvad du skal dekorere, kan KLS PurePrint hjælpe dig.

Rollups

Bæredygtige udstillinger
Vi tilbyder to former for roll-ups. Den ene er en standard roll-up, til en rimelig pris. Den kan ikke genanvendes. Den anden løsning er en høj kvalitets roll-up, som har en udskiftelig kassette. Det betyder, at man kan sende rullen med det tidligere design tilbage til os, og få monteret et nyt design. Vi sørger så for, at stoffet bliver sendt til genbrug. Denne løsning er dyrere på kort sigt, men skiftes der ofte budskab, bliver en billigere og mere miljørigtig løsning på sigt.

Stenpapir

Papir lavet af sten
Stenpapir er lavet af knust kalksten. Det er stærkt og vandtæt, men blødt og lækkert at røre ved.
Det har aldrig set skyggen af et træ, og det koster ikke en dråbe vand at producere. Stenpapir er et bæredygtigt alternativ til almindeligt træpapir.

Produktet er Cradle-to-Cradle certificeret og er dermed oplagt til opgaver, hvor bæredygtigheden har høj prioritet. Papirets tekniske egenskaber, herunder at det ikke påvirkes af vand, gør det meget velegnet til bykort, vandrekort og andre produkter, som skal bruges ude i naturen.